Kulttuurikirkko elää ja hengittää juhlavuonna 2017

Kulttuurikirkon toiminnan- ja taiteellinenjohtaja Päivi Järvinen

Vaikka taidepuolen rahahanat on kiristetty äärimmilleen ja taiteen terveyttä edistäviin vaikutuksiinkaan ei tutkimustuloksista huolimatta irtoa kuin rippusia, on Kulttuurikirkko silti elossa. Niin kauan kuin on katseita joita kohdata, hymyjä, ystävyyttä, uskallusta ja rakkautta, on mahdollista pitää silmät avoimina ja mieli uteliaana.
Helsingin kaupunki on sitkeästi kanssamme pienellä toiminta-avustuksellaan ja ELY-keskus antaa talomme ikkunoiden pelastamiseen osansa. Teidän toimintaamme osallistuvien olemassaolo on meille kullan arvoista.

Olette enemmän kuin tervetulleet juhlistamaan yhdistyksemme 10-vuotista toimintaa tulemalla talkoisiin, konsertteihin, esityksiin, tanssimaan, venyttelemään, seminaariin ja ihan muuten vaan.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.