Suomalainen eroseminaari

 

Olen Marianna Stolbovin kouluttama eroseminaariohjaaja, mutta tällä hetkellä en ohjaa eroseminaareja. Haluan kuitenkin kannnustaa jokaista eroa pohtivaa tutustumaan Suomalaiseen eroseminaariin.

 

Vertaistukiyhmässä käydään läpi eroon johtavat mekanismit, parisuhteiden rakenteet, käsitellään eroon liittyvää vihaa, surua, pelkoja sekä yksinäisyyttä. Samalla rakennetaan hyvää pohjaa tulevalle elämälle.

 

Kyseessä on opetuksellinen menetelmä; työmalli, joka perustuu osallistujan omaan aktiivisuuteen. Tapaamisten aikana eroprosessia puretaan niin keskustelujen, luentojen, pienryhmätyöskentelyn sekä monien toiminnallisten harjoitusten avulla. Päivin seminaarissa jokaiseen tapaamiseen liittyy myös lyhyt kehollinen harjoitus, jonka avulla kukin voi tapaamiskertojen välillä purkaa parisuhteen aikana kehoomme syntyneitä jännitteitä

Suosittelen vilpittömästi. Uskon, että eroaminen voi tapahtua keskustellen ja toista ymmärtäen, mutta se vaatii sitoutumista eroprosessiin.
Eroseminaari on auttanut minua, uskon että sinuakin yt. Päivi

 

 

img_2603

Eroryhmä on monelle käänteentekevä kokemus. Se on tutustumismatka omaan itseen; omiin haluihin, haaveisiin, pelkoihin, vihaan ja suruun. Kokemus tuottaa myös  joukon uusia ystäviä, tavalla tai toisella saman kokeneita mielenkiintoisia naisia ja miehiä tarinoineen, joiden näkökulma valottaa omaa kokemustasi uudelta kantilta.

Voit lukea eroseminaarista lisää  http://suomalaineneroseminaari.fi